Συμμετοχή στην παρουσίαση του Στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

  • Wednesday, 27 January 2016
  • Published in Blog
Συμμετοχή στην παρουσίαση του Στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Η Ένωση Ξενοδόχων Κω συμμετείχε στην παρουσίαση του Στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Για πρώτη φορά επιχειρείται με ιδιαίτερα επαγγελματικό τρόπο η ενιαία προώθηση όλων των νησιών, ενώ παράλληλα διατηρείται και αναδεικνύεται ΚΑΙ η μοναδικότητα του κάθε νησιού με την προβολή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του.

Η χρησιμοποίηση νέων τεχνολογιών σε συνδυασμό με ειδικά σχέδια δράσεων για τον κάθε προορισμό, η συγκέντρωση υλικού σε συνδυασμό με τη δυνατότητα χρησιμοποίησής του μέσα από μια δυναμική διαδραστική ηλεκτρονική πλατφόρμα, καθιστούν αυτή την προσπάθεια μοναδική καθώς δημιουργείται μια εργαλειοθήκη προβολής και διαφήμισης για κάθε τουριστικό προορισμό.

Ειδικά για το νησί της ΚΩ που πλήττεται λόγω της ανεπανόρθωτης ζημιάς που μας προκάλεσαν οι μεταναστευτικές ροές, έχει γίνει ειδικός σχεδιασμός δράσεων, οι οποίες θα συζητηθούν και θα προχωρήσουν άμεσα. Η Ένωση Ξενοδόχων Κω προχωράει σε ενέργειες διαφημιστικής προβολής του νησιού με βασικό οικονομικό αρωγό την Περιφέρεια, έτσι ώστε, σε συνδυασμό με τις τουριστικές δράσεις που οργανώνει η αντιδημαρχία τουρισμού του Δήμου Κω να εργαστούμε προς την αντιστροφή του αρνητικού κλίματος.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο απαιτείται συνέργεια και συνένωση δυνάμεων…